Zanęty dla ryb
ZANĘTA/KARMA przeznaczona jest dla ryb spokojnego żeru m.in.: karp, lin, karaś, leszcz, płoć i jest mieszanką paszową przygotowaną tylko z surowców bez GMO. Produkt dostępny w dwóch wersjach: trójkolorowy w formie granul lub jednobarwny w formie sypkiej. Zanęta w formie granulek o średnicy 6 mm, której głównym zadaniem jest szybkie przywabianie ryb w zanęcany obszar. Po wrzuceniu do wody granule opadają na dno i tam zaczynają pracować, ulegając całkowitemu rozpadowi po ok 50 minutach.
Produkt w formie sypkiej jest dobrze klejący i służy do przygotowania zanęty w postaci kul zanętowych.
Zanęty dla ryb
Mieszanka paszowa uzupełniająca dla ryb spokojnego żeru
Mieszanka paszowa uzupełniająca dla ryb spokojnego żeru
Składniki analityczne w 1kg | Jednostka miary | Ilość |
Białko surowe | % | 27,00 |
Popiół surowy | % | 5,60 |
Tłuszcz surowy | % | 6,00 |
Włókno surowe | % | 5,60 |
Wapń | % | 0,50 |
Fosfor | % | 0,55 |
Sód | % | 0,15 |
Lizyna | % | 1,50 |
Metionina | % | 0,40 |
Dodatki w 1kg | Jednostka miary | Ilość |
Witamina A | IU | 12000 |
Witamina D3 | IU | 2000 |
Witamina E | mg | 50 |
Żelazo | mg | 24 |
Mangan | mg | 31 |
Miedź | mg | 3 |
Cynk | mg | 30 |
Jod | mg | 0,30 |
Selen | mg | 0,10 |
Skład:
śruta sojowa bez GMO, makuch paszowy z nasion rzepaku bez GMO, pszenica, mąka przenna, gluten pszenny paszowy, oleje roślinne, siarczan sodu.
Struktura produktu:
granulat lub sypka
Produkt barwiony naturalnie:
żółty - kurkuma, czerwony - burak ćwikłowy, zielony - chlorella.
Przechowywanie:
magazynować w miejscu suchym, czystym i chłodnym.
Okres minimalnego przechowywania:
najlepiej wykorzystać przed upływem 6 miesięcy od daty produkcji. Data trwałości dodatków aszowych nie upływa przed końcem okresu przydatności do spożycia.
śruta sojowa bez GMO, makuch paszowy z nasion rzepaku bez GMO, pszenica, mąka przenna, gluten pszenny paszowy, oleje roślinne, siarczan sodu.
Struktura produktu:
granulat lub sypka
Produkt barwiony naturalnie:
żółty - kurkuma, czerwony - burak ćwikłowy, zielony - chlorella.
Przechowywanie:
magazynować w miejscu suchym, czystym i chłodnym.
Okres minimalnego przechowywania:
najlepiej wykorzystać przed upływem 6 miesięcy od daty produkcji. Data trwałości dodatków aszowych nie upływa przed końcem okresu przydatności do spożycia.